Vi finns på plats mellan kl 11.00-16.00 i Eskilsparken. Kom och provsmaka växthusodlad gurka med Ramslök och Jalapeñomajo och tävla om en Airfryer och gurk-kit.
Senare i höst beräknas växthuset som byggs på ängen bakom butiken vara klart och strax därefter, i november, kommer vi kunna skörda vår alldeles egen härodlade gurka #Haningegurkan. Som vi längtar!
Följ oss på våra sociala kanaler för uppdateringar.
Bygget av växthuset gör vi i samarbete med Agtira
(blir ca 6 dl färdig majo)
Majonnäs 5 dl vegansk (500 g)
Spenat 50 g
Ramslök 1 pkt fryst (40 g)
Jalapeño 2 jalapenos (40 g)
Rapsolja 0,5 dl (50 g)
Citronsaft saft och zest från ½ citron (20 g)
Salt 1 tsk (5 g)
Cayenne 1 knivsudd (1 g)