Heja Halmstad friskt humör!

Tack vare många och mycket lojala kunder har vi möjlighet att ge tillbaka till Halmstads kommuns föreningsliv. Under 2022 delar MAXI Flygstaden ut en miljon kronor till barn- och ungdomsidrotten i Halmstad. Vill din förening vara med och dela miljonpotten? Bra!

Det är det som susen gör!

Pandemin har ställt till det för föreningslivet och vi vill göra vad vi kan för att kicka igång en aktiv vardag för Halmstads alla barn och ungdomar igen. MAXI Flygstaden Miljonen kan göra susen och hjälpa till att få tjejer och killar att komma tillbaka till gemenskapen, gruppen, laget, kompisarna och glädjen, utveckling, välmående och hälsa. Vi hejar på er!

Så fördelas MAXI Flygstaden Miljonen

Maxi ICA Flygstaden vill att så många barn och ungdomar som möjligt ska få glädje av MAXI Flygstaden Miljonen. Så här fördelas pengarna i potten:

1 förening får 100 000 kronor
10-talet föreningar får 50 000 kronor
Flera föreningar får 20 000 kronor
Många föreningar får 10 000 kronor

Här på läktarn har ni stödet

Tänk på att det är föreningen, inte enskilda lag, som får söka del i MAXI Flygstaden Miljonen och pengarna ska gå till något kul och bra för de aktiva. Exempelvis att vara med i eller anordna roliga cuper, utrustning, utbildning eller utveckling av den röda tråden i verksamheten – allas lika värde.

Sassa, brassa, lycka till!

Motivera varför just er förening ska få vara med och dela på miljonen. Ansökan öppnar den 3 januari 2022 och stänger den 31 januari 2022. Juryn som utser vinnande föreningar består av Susanne Erlandsson, ordförande i Hallands idrottsförbund samt en utvald grupp medarbetare på Maxi ICA Flygstaden med ICA-handlare Tommy Fransson på topp som coach.

Lördagen den 23 april 2022 anordnar vi på Maxi ICA Flygstaden en rolig föreningsdag där vi delar ut checkar till de utvalda föreningarna.

 

Till ansökan!