ICA Maxi Bålsta

ICA Maxi Bålsta stöttar

Vi på Maxi ICA Stormarknad Bålsta vill ge tillbaka. Många av er som väljer att handla hos oss har någon slags tillhörighet till närområdet. Det har vi tagit fast på och vi vill ge tillbaka.

Vi har valt att vara stora sponsorer till bland annat Stiftelsen Våga va`dig själv!!!, Bålsta IK, Bålsta Simklubb, FUBB, Bålsta FBC, Bålsta Tennisklubb, Bålsta Alpina, Håbo Ridklubb, Bålsta Hockey, Bålsta Ridsportförening, Håbo FF, Knarrbacken FC för att nämna några. Sen sponsrar vi också massor av mindre event som Godisjoggen, Godisregnet, All Wellcome Cup, Lions Julkortslotteri, Barnens Vasalopp, Svenska kyrkan i Håbo´s Faste kampanj, Tobaksfria duon (Hälsoäventyret) mm.

Vi stöttar även familjer med drabbade barn via AjaBajaCancer.

Vi upplåter julgransförsäljningen hos oss till lokala föreningar, låter alla biljettintäkter från våra Bakluckeloppisar gå till Lions Club Bålsta. Insamlingslådan till Hitta Katten i Enköping är en fast punkt i vår förbutik där vi förmedlar era matdonationer.

Sättet att sponsra på varierar, oftast är det utbetalning till föreningskassan, ibland med korv, bröd och saft och blåbärssoppa som till Barnens Vasalopp, ibland Prinsesstårtor till Tobaksfia elever, eller 70kg godis till Godisregnet i Bålsta IK´s regi, eller mat och dryck för behövande till Kyrkcentrets Julmiddag. Stödtian t.ex. framtagen som ett hjälpmedel för de klubbar som vi vill erbjuda något extra och ger dessa en bra möjlighet att dryga ut föreningskassan utöver vår övriga sponsring. Vi säljer fruktkartonger i butiken och där går allting direkt vidare till Barncancerfonden. Vi stödjer våra seniorer (SPF Seniorerna / PRO Håbo) genom att annonsera i deras medlemstidningar. Vi hjälper till med insamling/auktion till Håbo FF/ Knarrbacken FC´s insamling till Barncancerfonden på hösten.

Utöver denna typ av sponsring så är vi också bidragsgivare/insamlare till Barncancerfonden (september/februari), Rosa Bandet (oktober), Prostatacancerförbundet i Uppsala län (november), och Barndiabetesfonden (november). Här samlar vi ihop och skickar vidare ett betydande belopp årligen utöver vår övriga sponsring i samma storleksordning. Vi administrerar och fördelar pengarna från Pantmaskinens Donera-knapp till utvalda lokala föreningar varje år.

Kort sagt, vi på ICA Maxi Bålsta vill ge tillbaka!


Läs om vår Sponsringspolicy 
Uppfyller din förening/arangeman våra kriterier och du vill söka sponsring så skriv till marknad@maxibalsta.se


Stöd10
Stödtian är en rabattkupong med ett värde på 10kr som föreningen köper av oss för 2,50kr och säljer vidare till föräldrar för 10kr. Klubbens behållning blir 7,50kr efter varje såld Stödtia, vars giltighet är 22 månader så en familj kan teoretiskt använda många stödtior under perioden. En Stödtia ger alltså 10kr rabatt per 200kr i inköpssumma. Minsta beställningen är 1000st Stödtior. Vill du veta mer? Mejla till marknad@maxibalsta.se

Bålsta IK
Vi är stor sponsor till Bålsta IK och har varit så under en lång tid och har all avsikt att fortsätta så vara. Bålsta IK har en stabil och fungerande förening och sysselsätter mängder av våra ungdomar och är faktiskt en av Sveriges mest framgångsrike föreningar sett till upptagningsområdet för en småstadsklubb.

Missa inte att titta in på deras hemsida, länk uppe till höger för mer information om deras verksamhet. Du kan vara säker på att de med största sannolikhet erbjuder något som passar för just dig.
Besök webbplatsen för Bålska IK

Godisjoggen

Godisjoggen har blivit en stående tradition som vi har varit med och sponsrat ända från starten. Då var det drygt 150 barn som deltog och i år 2012 anmälde sig över 1050 barn… Och detta i här i lilla Bålsta. Vi är stolta över vårt samarbete och hoppas på att detta evenemang fortsätter blomstra såsom det hittills har gjort.
Besök webbplatsen för godisjoggen.

Godisregnet

I samband med Godisjoggen sponsrar vi med över 70kg godis, som delas ut till alla godissugna barn i form av "regn".