Maxi Gävle – en komplett stormarknad

Maxi Gävle – en komplett stormarknad

Vi är stolta att kunna presentera en komplett stormarknad här i Gävle. Vårt mål är att samla allt du kan tänka dig under ett och samma tak allt för att din vardag ska bli så enkel som möjlig.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Gävle är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Delikatesser för finsmakaren i vår saluhall

Välkommen till vår saluhall. Här erbjuder vi allt från kött, fisk och skaldjur till delikatesser och härliga ostar – allt av bästa kvalitet. Vårt sortiment är handplockat från världens alla hörn. Saluhallen ansvarar även över vår catering.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

En stormarknad värd namnet

Maxi ICA Stormarknad Gävle slog upp portarna den 13 mars 2002. Då var vi 57 anställda och idag är vi närmare 150 medarbetare, alla med ett och samma mål – att göra dig som kund nöjd med ditt besök!

När vi öppnade här i Hemlingby köpcentrum var det nästan bara vi förutom en cykelhandlare och en bilhandlare. Sedan dess har det hänt mycket både runt omkring oss men även i butiken. Vi var bland annat först i Gävle med självscanning och vi var även en av de första butikerna i Sverige med ett komplett sminksortimet. Sedan julen 2010 har vi även ett fullskaligt apotek som vi kallar Apotek Hjärtat.

Vår målsättning har alltid varit att erbjuda ett komplett sortiment av dagligvaror och kvalitativa specialvaror till marknadens bästa pris.

Varmt välkommen!
Henrik, butikschef Livs
Veronica, butikschef Special