Maxi Falköping – för en enklare vardag

Maxi Falköping – för en enklare vardag

I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Falköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

200% färskvarugaranti

Du får dubbla priset tillbaka om en färskvaras kvalitet inte lever upp till dina förväntningar. Ta med kvittot bara!

Catering

Vi fixar festmaten! Låt oss på Maxi ICA Stormarknad Falköping göra jobbet åt dig. Med ett urval av smörgåsar och smörgåstårtor erbjuder vi catering som passar när du vill bjuda på något gott. 

Miljömärkt butik

För att bli Svanenmärkt krävs att man lever upp till krav som både rör butikens försäljning av varor och driften av butiken. En Svanenmärkt butik uppfyller miljökrav inom områden som sortiment, energi, emballage, avfall och transporter.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.