Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Enköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Nybakat från bageriet alla dagar

Låt doften av nygräddat bröd välkomna dig in i butiken! Våra duktiga bagare och konditorer bakar färskt bröd, tårtor och bakelser, med högsta kvalitet, sju dagar i veckan. Vi har ett brett sortiment som passar för alla tillfällen, och vi bakar gärna en unik tårta till ditt barnkalas, bröllop eller annan festlighet.

Alltid färsk fisk och skaldjur

Fisk är gott och nyttigt. Tyvärr kan fisket ha väldigt negativ miljöpåverkan och flera sorters fisk riskerar att dö ut. Hos oss kan du med gott samvete köpa färsk fisk eftersom vi inte säljer fisk som WWF rödlistat. Vi erbjuder ett brett sortiment av högsta kvalitet.

Härligt kött av bästa kvalitet

Hos oss hittar du ett riktigt stort utbud med över 150 färska alternativ! Vårt kött hanteras under kontrollerade former och därför kan vi erbjuda dig 200% färskvarugaranti. Är du inte nöjd med din färskvara får du dubbla pengarna tillbaka!