Vill du spela på hästar eller köpa frimärken?

Vill du spela på hästar eller köpa frimärken?

Direkt i vår entré på Maxi ICA Stormarknad Borlänge hittar du vår informationsdisk och spelavdelning. Här får du hjälp med eventuella reklamationer eller återköp till butiken. Passa också på att köpa dig en god korv efter storhandlingen.

Behöver du köpa frimärken och enklare produkter för att skicka brev eller kort? Naturligtvis finns det en brevlåda i vår entré för din bekvämlighets skull.

Spelombud

Vi är spelombud för både ATG och Svenska spel. Det innebär att du kan spela på hästar hos oss och vi har även de flesta andra av de vanligaste spelen. Har lyckan varit framme, löser vi mer än gärna in vinsten åt dig. Vi har faktiskt sålt några riktigt stora vinster hos oss och det är lika roligt varje gång. Hoppas ni har upptäckt våra nya elektroniska väggtidningar som vi satt upp i spelavdelningen. Detta garanterar dig löpande, färsk spelinformation.

Våra kunder kan dessutom hämta ut evenemangsbiljetter, fylla på kontantkort till mobiltelefonen eller hämta färjebiljetten till kryssningen med Silja, Birka.

Välkommen!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss. 

0243-24 61 13