Allt för ditt hem och din fritid

Allt för ditt hem och din fritid

För att förenkla din vardag säljer vi inte bara mat utan erbjuder också ett stort sortiment av specialvaror. Vi har det mesta för ditt hem och din fritid.

Hem & kök

På avdelningen Hemmet hittar du saker som ger ditt hem en unik prägel och den lilla extra hemkänslan. Sortimentet inkluderar gardiner, handdukar, lakan, dukar och garn från Järbo Garn.

ICAs hjärta är mat. I vår Köksavdelning finner du mängder med kvalitativa redskap för tillagning och servering av en god måltid. Handla hos oss och bjud sedan in dina goda vänner till middagsbordet.

Att välja råvaror och bordsdekoration efter säsong är trendigt och trevligt. På Maxi ICA Stormarknad Borlänge hittar du helheten till en lyckad bjudning.

Kläder & skor

Vi har en avdelning för kläder med dam-, herr- och barnkläder för alla säsonger. Allt från vardagskläder av bra kvalitet till låga priser till kläder för festligare tillfällen.

I direkt anslutning till konfektionsavdelningen ligger vår skoavdelning. Här hittar du tofflor, gummistövlar, vardagsskor samt resväskor.

Lek & media

Eftersom det är många barnfamiljer som handlar hos oss, har vi valt att bygga en jättestor Leksaksavdelning. Vi har ett innehållsrikt sortiment som täcker in alla åldrar under alla årstider.

Du behöver inte fundera länge över varför barnen gillar Maxi ICA Stormarknad Borlänge.

Vi erbjuder ett varierat utbud av mediaprodukter, så som köpfilm, musik men också datortillbehör, PC- och TV-spel och spelkonsoller. Vi vill också att alla ska kunna unna sig en skön stund i soffan med en bra bok från vår stora bokavdelning.

Säsong

På ICA Maxi möts du alltid av vårt säsongstorg. Där finns det du behöver för säsongen. Några exempel på våra säsonger är trädgård. Där hittar du allt för en komplett vår och sommarsäsong. Vi har allt för grillen med både grillar och tillbehören, ett stort utbud av trädgårdsmöbler och det mesta för trädgårdsarbetet.

Kontakt

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Hem & Kök
0243-24 61 28
Kläder & Skor
0243-24 61 29
Lek & Media
0243-24 61 26