Nybakat från vårt eget bageri

Bröd som bakas

Nybakat från vårt eget bageri

Ica Maxi Borlänge kan med stolthet leverera högklassigt bröd från ett av Sveriges mest ambitiösa butiksbagerier. Här bakas allt från grunden av våra välutbildade bagare och konditorer. Sortimentet är unikt, med allt från frukostfrallor och stenugnsbakat surdegsbröd till bullar och tårtor.

Bröd

Vi anser att brödet har en central roll i matupplevelsen. Därför är våra produkter bakade efter egna, väl utprovade recept- t ex vårt omtyckta surdegsbröd. Våra skickliga bagare bakar bröd med både kunskap och känsla. För att få ett smakrikt bröd krävs både tid och fingertoppskänsla. 

Vi låter våra surdegsbröd få den omsorg de behöver genom att blanda rätt balans av vår egen surdegsgrund, mjöl från vete eller råg och vatten. Degen får vila 20-24 timmar och sedan gräddas på mycket hög temperatur i vår stenugn. Resultatet ett underbart gott bröd bakat på naturliga råvaror, mathantverk i dess rätta bemärkelse.

Tårtor och bakverk

Vi på Maxi kan också erbjuda tårtor och bakverk av hög kvalité. Förutom de klassiska kondisprodukterna gör vi bildtårtor och säsongsunika bakverk och kakor.

Gluten och –sockerfritt

Butiken har också ett brett utbud av fryst glutenfritt bröd samt ett väl tilltaget sortiment av sockerfria produkter. 

 

Välkommen 

att botanisera bland utbudet, oavsett om du bara vill ha ett gott frukostbröd till familjen eller har önskemål om morgonfika till personalen. Eller varför inte beställa en delikat tårta då du vill fira något!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Bageriet

0243-24 61 09