Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Borlänge är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Som en äkta saluhall

Våra färskvaruavdelningar bjuder på känslan av att kliva in i en äkta saluhall. En butik i butiken, kan man säga! Här finns allt du kan önska dig av såväl lokala produkter som spännande delikatesser från andra länder.

Upplev vår seafoodavdelning

I den välfyllda seafoodavdelningen erbjuds både färsk och packad fisk och skaldjur, i form av allt från insjöfisk till franska ostron. Vår specialitet är hummer som vi själva kokar – ett populärt alternativ för den som vill ha något extra.

Nybakat från vårt eget bageri

Vi kan stoltsera med ett av Sveriges modernaste butiksbagerier. Här bakas allt från grunden av välutbildade bagare. Sortimentet är unikt, med allt från frukostbullar till stenugnsbakat bröd och konditorivaror.

Kom in på en fika i caféet

Här kan du välja mellan ett antal olika snabbrätter, toast, smörgåsar för att bara nämna några. Självklart erbjuder vi också kaffe, läsk, glass och fikabröd. Glöm inte vårt sortiment av grillmackor.

Vill du spela på hästar eller köpa frimärken?

Direkt i vår entré hittar du vår informationsdisk och spelavdelning. Här får du hjälp med eventuella reklamationer eller återköp till butiken. Behöver du köpa frimärken och enklare produkter för att skicka brev eller kort? Naturligtvis finns det en brevlåda i vår entré för din bekvämlighets skull. Vi är även spelombud för både ATG och Svenska spel.