En deli i världsklass!

En deli i världsklass!

I vår delikatessavdelning hittar du allt från charkuterier, lagrade ostar och färdigmat till färsk fisk och skaldjur samt kött av högsta kvalitet.

Den underbara personalen

Personalen som arbetar i vår deli är alla välutbildade och besitter en stor kunskap samt erfarenhet. Elisabeth har till exempel styckat kött i över 30 år samt jobbat lika länge med delikatesser. Dessutom är vi en av fyra delikatessavdelningar i hela Sverige som är utbildade parmaspecialister. Några av oss har varit i Italien och träffat våra leverantörer för att se både deras produktion samt djurhållning.

Det smakfulla utbudet

Vi har ett väldigt brett utbud av allt när det kommer till delikatesser för vardagslyx eller fest. Från Iberico Beiota (60 månaders) och lagrade ostar från världens alla hörn till äkta kaviar från störrom och skaldjursplatå. Utöver det har vi salami i världsklass samt färsk och enbart MSC-märkt fisk.

Du bokar festen, vi fixar resten

Ibland räcker inte tiden till. Då hjälper vi gärna dig! Oavsett om det vankas firmafest eller bröllop. Frossa bland chark- och delikatessfat samt smörgåstårtor eller tårtor från vårt eget bageri. Psst, lägg din beställning minst 2 dagar i förväg (1 dag för bageriet). Klicka här för att göra din beställning redan nu!


Personalen tipsar

Titt som tätt kommer vår kunniga personal med smarta och smakfulla tips i butiken. Det kan vara en bra smakkombination, hur man skivar en ost eller skär en salami.


Beställ här:

Delikatess: 033-211819

Kallskänk: 033-211817

Bageri: 033-211826

bageri.boras@maxi.ica.se


Öppettider Deli:

Vardagar 06:00-20:00

Lördag 08:00-18:00

Söndag 09:00-18:00