Tack för ett femomenalt firande!

Tack för ett femomenalt firande!

12 juni fyllde vi 5 år. Det skulle såklart firas, med framförallt ville vi fira 5 goda nyheter i butiken – under fem dagar. Ett stort tack till alla er kunder för att ni ville vara med och skapa ett firande vi inte kan kalla något annat är femomenalt. Och tack till alla medarbetare som gav det lilla extra. För att inte glömma A-Byggarnas arbete med ombyggnaden.

1. Ny förbutik med matbar

Nygrillade hamburgare, färska mackor och pizza bakad hos oss i butiken. 12 juni öppnar vi vår nya förbutik med matbar som gör din vardag både lite enklare och godare. Det är ju inte alltid man orkar eller hinner laga maten själv.

2. Apotek Hjärtat flyttar in

Visst är det härligt med goda grannar! 12 juni flyttar Apotek Hjärtat in hos oss och med sina generösa öppettider (vardagar 8–20 & helger 9–16) lovar vi att låna dem flera liter mjölk om de behöver.

3. Drive thru för e-handeln

Vardagen kan alltid bli lite enklare, eller hur? 12 juni öppnar vi även vår drive thru för dig som handlar i vår butik online. Det betyder att du inte ens behöver kliva ur bilen för att få dina varor.

4. Ny självscanning

Blipp, blipp, blipp! Vårt nya självscanningssystem är en av de fem goda nyheterna som lanseras 12 juni. Behöver du bättre självscanningskänsla, hjälper vi dig mer än gärna att ta första steget eller bara visar de nya funktionerna.

5. Laddstolpar för elbilar

Nu kan du inte bara ladda upp i kylen, frysen och skafferiet när du handlar hos oss. 12 juni påbörjar vi firandet av 5 år och 5 goda nyheter och laddstolpar för elbilar är en av dem. Håll utkik efter stolparna märkta med ICA Kvantum – då laddar du gratis under ditt besök!