Månadens skörd

Månadens skörd

Måla regnbågen på tallriken

Frukosten, lunchen och middagen blir både vackrare och mer näringsrik om du lägger till grönsaker, frukt och bär i starka färger. Hur äter man enligt regnbågsmetoden och vilken betydelse har färgen?

Till reportaget

Bli bästis med
blomkålen

Den är mjuk i smaken och ännu rundare karaktär får den vid tillagning. Med ett härligt, tungt blomkålshuvud i kundkorgen har du en hållbar, mångsidig och fantastiskt god vän nära till hands i köket.   

Läs hela artikeln

Under ytan hemma i akvariet

Tänk att kunna odla färska örter och grönsaker hållbart och ekologiskt året om och låta husdjuren där hemma göra hela jobbet. Månadens skörd utforskar den nya urbana undervattensodlingen.

Hydroponisk odling

Lekfull regnbågsmat 

Frida Nordqvist är ansvarig för Paprica­klubben och medarbetare i frukt- och gröntavdelningen på ICA Kvantum Jätten i Trollhättan. Hon gillar att laga och äta god mat, baka och läsa men framför­allt att umgås med familj och vänner. I juli tipsar hon om färgglad mat med frukt och grönt till barnen.

Fridas tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.