Månadens skörd

Månadens skörd

Laga asiatiskt på sommarskörden

Nu finns många svenska råvaror i säsong som passar extra fint till asiatisk matlagning. Månadens skörd lät kocken Claes Grännsjö tipsa om några smarta smakgenvägar till asiatisk sommarmat.

Till reportaget

En älskvärd sommarprimör

Låt dig förföras av denna spröda sommarflört, som smaksäkert charmar sig in i säsongens många rätter. En mild och spänstig flamma både på och utanför grillen, och som faktiskt inte alls är så lökig som det låter – säg hej till salladslöken!

Läs hela artikeln

Kan man göra protein av luft, energi och vatten?

Ja, visst kan man det. Månadens skörd undersökte hur ett nytt finskt protein kan komma att revolutionera livsmedelsproduktionen. Kanske är ferming det nya farming? Den som läser får se!

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.