Månadens skörd

Månadens skörd

Grilla grönt, gott och enkelt

Efter en lång tids väntan är det äntligen dags att ta plats vid grillen. Månadens skörd bad kocken Jessica Frej berätta hur du kommer igång med grillandet och grillar gott med säsongens råvaror.

Till reportaget

Örtiga smakhöjare

Dill, gräslök och bladpersilja bär alla på härliga smaker som gärna får ta plats i matlagningen såhär års. Häng med när vi botaniserar bland kryddträdgårdens örter och smakjuveler.

Läs hela artikeln

En skön böna redo för Sverige?

Sojabönan är omåttligt populär men också hårt kritiserad för dess negativa miljöpåverkan. Måste vi ta det onda med det goda eller kan vi få se produkter av svenskodlad soja i butikshyllorna framöver?

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.