Vi söker Försäljningschef Färskvaror

Söker du nya utmaningar där du får ansvarar för att leda butikens färskvaruavdelningar såväl strategiskt som operativt och ansvar för både försäljning och resultat. Klicka här!

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med över 70 anställda, där du får jobba i vårt härliga team. Vi månar om att våra medarbetare ska trivas och utvecklas, därför värdesätter vi engagemang, vilja, attityd och omtanke. Vi är den personliga och kundvänliga matbutiken som erbjuder våra kunder ett brett sortiment av dagliga varor, hög kvalitet till bra priser.

Som färskvaruchef ansvarar du för att leda butikens färskvaruavdelningar såväl strategiskt som operativt och du har ansvar för både försäljning och resultat. I rollen ingår att leda, utveckla och inspirera dina medarbetare. Du coachar dina avdelningsansvariga för att uppnå en helhetssyn och gott samarbete och för att säkerställa en hög kundupplevelse. Att butiken erbjuder ett fräscht, aktuellt och spännande färskvarusortiment är fokus i denna position.

I rollen ingår även att optimera butikens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas och för att butiken ständigt ska ligga i framkant och hålla högsta kvalitet inom färskvaror.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckling av medarbetare och butik
  • Coachande ledarskap
  • Driva försäljning och resultat enligt butiken målsättningar
  • Uppföljning av nyckeltal såsom; försäljning, marginal, svinn, personaltimmar, effektivitet och övriga kostnader.
  • Bemanning och rekrytering samt samordning av introduktion på de egna avdelningarna.
  • Huvudansvar för butikens egenkontrollprogram.
  • Ansvar över säkerhet och arbetsmiljö på avdelningarna.
  • Arbete i butikens ledningsgrupp.

Meriterande för tjänsten

  • Tidigare liknande tjänst eller ledande tjänst inom dagligvarubutiken.
  • ICA-erfarenhet

Om dig

Du är en trygg och naturlig ledare som trivs med att leda processer och brinner för att utveckla din avdelning och dina medarbetare. Genom att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat och förstklassig kundservice. Du är tydlig i ditt ledarskap samtidigt som du har ett coachande och stöttande förhållningssätt. Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du fokuserad på kund och försäljning och drivs av att skapa god lönsamhet.  

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Rekrytering sker löpande med tillträde enligt ök. 
Skicka därför din ansökan redan idag!