Välkommen till oss 28-29 juni

Välkommen till oss 28-29 juni

Vi älskar mat eftersom den förenar människor genom måltider och smakupplevelser. Vi kallar det gränslös matglädje och vill dela glädjen med dig – oavsett ålder, kultur, matvanor, allergier, smakpreferenser eller plånbok. Under två dagar ställer vi till med en gränslös matfest där du får smaka på världen!

Börja redan utanför butiken med spännande tacos från vår foodtruck! Inne i butiken dukar vi upp fler smaker från när och fjärran. Sevan, Larsa, Animex och Plivit bjuder på härliga plocktallrikar med smakprover från mellanöstern, Balkan, Polen, och Nordöstra Afrika. Blir du resesugen av alla smaker? Under eventdagarna kan du som har ICA-kort tävla om resecheckar från Ving! Är du matintresserad? I butikens tipspromenad kan du vinna presentkort på mat. Du svarar på frågorna i appen ICA Handla.

Men ingen mat utan dryck! I vår dryckesavdelning bjuder Carlsberg och Jacob’s Creek på läskande alkoholfria drycker och proffskunskap om mat och dryck. Vill du göra din egen juice så tävla om en lyxig slowjuicer i Månadens skörds Instagramtävling. Gillar du varma drycker och gott sällskap? Koppla av med en kopp Löfbergs och ta en pratstund vid vårt kaffebord.

 

Gillar du att resa och har ett ICA-kort?
Tävla med Ving!

Du som har ICA-kort kan under eventdagarna tävla om resecheckar från Ving!  Med ICA-kort får du bonuspoäng på alla dina köp i ICA-butikerna, personliga erbjudanden och rabatter på allt från träning till nöjesparker och resor. ICA-kortkunder får alltid minst 600 kr rabatt per bokning på kort- och långdistansresor hos Ving. 

Ansök om ICA-kort nu!

 

Papricarundan

I Papricaklubben vill vi berätta för alla barn hur roligt, intressant och gott det är med grönsaker och fruktsaker. Under Gränslös Matglädje gör vi det genom en både klurig och kulig Papricarunda i butiken. Och vem vet, kanske dyker självaste Grönis, Gulis eller Rödis upp längs vägen?