Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till taby.c@kvantum.ica.se

ICA Kvantum Metro Täby C öppnade i augusti 2014 i helt nya lokaler och är en butik med stark färskvaruprägel, med en färskvaruandel på ca 65%. Vi har en lång tradition och erfarenhet av färskvaror, vilket bland annat resulterat i utmärkelser från Svensk Dagligvarugala som ”Årets Köttavdelning”, ”Årets Fiskavdelning” samt ”Årets Frukt och Gröntavdelning”.

”I vår butik får kunden alltid värde för pengarna med hög personlig service i en butiksmiljö fylld av matinspiration med färskvaror i fokus.”

Så lyder vår affärside och i praktiken innebär den att våra kunder ska hitta allt de behöver, såväl till vardag som till fest. Vi erbjuder både basvaror till bra pris, samt exklusiva varor med mycket hög kvalitet. Det är viktigt att vi ser och möter kunderna i butiken och är lyhörda mot dem så att vi kan hjälpa dem på bästa sätt. Att göra våra kunder nöjda är vår allra viktigaste arbetsuppgift - nöjda kunder kommer tillbaka!

Idag är vi en butik i expansionsfasen och vi söker ständigt efter fler medarbetare som har vilja och ambition att vara med och utveckla vår butik. Har du rätt inställning och attityd satsar vi gärna på dig - vi tycker om att se våra medarbetare utvecklas och ta nya steg i sina karriärer.

Välkommen med din ansökan!

Ulrika & Fredrik

Lediga tjänster just nu

  • Kallskänka/kock - Kallskänka/kock till bistro
  • Servitör/servitris - Serveringspersonal till bistro/bar

Kock / kallskänka

Är du utbildad kock eller kallskänka med arbetserfarenhet från restaurang? Just nu söker vi kock och/eller kallskänka till vår kommande nya bistro/mat- & vinbar.

Vi bygger till butiken och kommer att skapa en liten, mysig bistro där man kan sitta ner och njuta av ett glas vin eller öl och bra mat som vi lagar från grunden på plats. Vi söker dig som har jobbat i restaurangkök i några år, men som är redo att ta steget över till butiksvärlden. Du ska brinna för att laga mat, vara självgående och vilja utveckla sortimentet. Ditt arbete ska genomsyras av ett ekonomiskt tänk och du ska vara skicklig på att anpassa sortimentet efter vad kunderna vill ha.

Välkommen med din ansökan till jeanette.mauritz@kvantum.ica.se eller kom in i butiken och fråga efter Jeanette.

Servering mat & bar

Är du vår blivande servitör/servitris till vår nya mat- & vinbar?

Vi bygger till butiken och kommer att skapa en liten, mysig bistro där man kan sitta ner och njuta av ett glas vin eller öl och bra mat som vi lagar från grunden på plats.

Vi söker dig som har jobbat i servisen i restaurang och/eller bar i några år. Du ska brinna för kundservice och älska kundmötet, vara självgående och engagerad i ditt jobb. Du ska gilla sälj, och tillsammans med våra kockar och kallskänkor, driva utvecklingen av vårt erbjudande till kund. Grundkunskaper inom, och stort intresse för, vin och öl är ett måste, men vidareutbildning inom vårt sortiment löser vi på plats.

Välkommen med din ansökan till jeanette.mauritz@kvantum.ica.se eller kom in i butiken och fråga efter Jeanette.