Söker vi dig?

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till jobb.metro@kvantum.ica.se

ICA Kvantum Metro Täby C öppnade i augusti 2014 i helt nya lokaler och är en butik med stark färskvaruprägel, med en färskvaruandel på ca 65%. Vi har en lång tradition och erfarenhet av färskvaror, vilket bland annat resulterat i utmärkelser från Svensk Dagligvarugala som ”Årets Köttavdelning”, ”Årets Fiskavdelning” samt ”Årets Frukt och Gröntavdelning”.

”I vår butik får kunden alltid värde för pengarna med hög personlig service i en butiksmiljö fylld av matinspiration med färskvaror i fokus.”

Så lyder vår affärside och i praktiken innebär den att våra kunder ska hitta allt de behöver, såväl till vardag som till fest. Vi erbjuder både basvaror till bra pris, samt exklusiva varor med mycket hög kvalitet. Det är viktigt att vi ser och möter kunderna i butiken och är lyhörda mot dem så att vi kan hjälpa dem på bästa sätt. Att göra våra kunder nöjda är vår allra viktigaste arbetsuppgift - nöjda kunder kommer tillbaka!

Idag är vi en butik i expansionsfasen och vi söker ständigt efter fler medarbetare som har vilja och ambition att vara med och utveckla vår butik. Har du rätt inställning och attityd satsar vi gärna på dig - vi tycker om att se våra medarbetare utvecklas och ta nya steg i sina karriärer.

Välkommen med din ansökan!

Ulrika & Fredrik

Lediga tjänster just nu

  • Kock - Butikskök och restaurang

Kock

Vi söker nu en kock med 2-5 års arbetslivserfarenhet till vår restaurang Bakfickan mat & vin och vårt butikskök. Tjänsten innebär mycket kontakt och service mot våra gäster och kunder. Du behöver ha erfarenhet såväl inom det varma och kalla köket. Arbetspassen förläggs på såväl vardagar som helger. Handels kollektivavtal gäller. Tillträde omgående. Skicka din ansökan till jobb.metro@kvantum.ica.se