ICA Kvantum Metro Täby C

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service!

ICA Kvantum Metro Täby C öppnade i augusti 2014 i helt nya lokaler och är en butik med stark färskvaruprägel, med en färskvaruandel på ca 65%. Vi har en lång tradition och erfarenhet av färskvaror, vilket bland annat resulterat i utmärkelser från Svensk Dagligvarugala som ”Årets Köttavdelning”, ”Årets Fiskavdelning” samt ”Årets Frukt och Gröntavdelning”.

”I vår butik får kunden alltid värde för pengarna med hög personlig service i en butiksmiljö fylld av matinspiration med färskvaror i fokus."

Så lyder vår affärside och i praktiken innebär den att våra kunder ska hitta allt de behöver, såväl till vardag som till fest. Vi erbjuder både basvaror till bra pris, samt exklusiva varor med mycket hög kvalitet. Det är viktigt att vi ser och möter kunderna i butiken och är lyhörda mot dem så att vi kan hjälpa dem på bästa sätt. Att göra våra kunder nöjda är vår allra viktigaste arbetsuppgift - nöjda kunder kommer tillbaka!

Idag är vi en butik i expansionsfasen och vi söker ständigt efter fler medarbetare som har vilja och ambition att vara med och utveckla vår butik. Har du rätt inställning och attityd satsar vi gärna på dig - vi tycker om att se våra medarbetare utvecklas och ta nya steg i sina karriärer.

Välkommen med din ansökan!
Ulrika & Fredrik

Kock sökes

Typ av anställning: tillsvidare

Omfattning: heltid

Arbetslivserfarenhet som krävs: 3-5 år

Färdigheter: vi söker dig som älskar bra råvaror, matlagning från grunden och att jobba i en utvecklande miljö tillsammans med skickliga kollegor. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom det varma och kalla köket. Det är viktigt att du har kunden i fokus och inte är rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att våra medarbetare i köket lär sig att förstå hela processen vad gäller matlagning hos oss samt att samarbeta med alla avdelningar i butiken.

Om oss: vi är en livsmedelsbutik med färskvaror i fokus och strävar ständigt efter att utveckla vår färskvaru- och restaurangdel. Vi har lagat mat i butiken i många år och vår färdigmatsavdelning är väldigt omtyckt av våra kunder. Vi gör även mycket catering på beställning som även den är uppskattad. Sedan några år tillbaka har vi en restaurang där vi serverar lunch och ordnar events.

Vår ambition är att jobba hållbart och att ständigt minska matsvinnet. Tack vare våra välsorterade kött-, fisk- och grönsaksavdelningar har vi möjlighet att jobba med utmärkta råvaror som vi förädlar till goda maträtter som vi säljer i vår restaurang, eller som take away. Våra kockar och kallskänkor har jobbat ihop i många år och är ett väl inarbetat team.

Startdatum: augusti 2024

Kontaktperson: Jeanette Mauritz

jeanette.mauritz@kvantum.ica.se

 

Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till jobb.metro@kvantum.ica.se