Våra avdelningar

Här finner du all information om konditoriets olika tårtor, priser på butikens underbara catering samt mycket annat. Kom in och ta en titt!

Brödavdelningen

Från vårt butiksbageri kan du känna doften av nybakat alla dagar i veckan. Hos oss hittar du alltid massor av gott dagsfärskt matbröd och kaffebröd för både fest och vardag. På brödavdelningen har vi bröd av alla dess sorter, allt från mjukt bröd till skorpor och kakor. Saknar ni ert favoritbröd så hugg tag i oss så kan vi beställa in det! Önskar ni en större mängd av något så går det bra att förbeställa. Kom in och prata med oss eller slå oss en signal så hjälper vi er.

Vi har ofta provsmakningar och specialerbjudanden. Så välkommen in och bli inspirerad!

Frukt och grönt

Frukt och grönt

Vår främsta målsättning är kvalitét, fräschör och ett brett sortiment så du har alltid flera olika alternativ att välja bland. Vi delar gärna på större grönsaker om du vill ha en mindre bit eller kanske prova en nyhet som du funderar på att köpa, säg till oss i personalen.

När du stiger in i vår butik så möts du direkt av ett helt hav med färska frukter och grönsaker. Vår målsättning är även att du ska finna allt till både vardagen och festen. Är det något du saknar så tveka inte att säga till oss så vi kan ta hem varan.

Fiskdisken

I fiskavdelningen finns alltid det bästa sortimentet av hel och filead fisk, skaldjur och rökta produkter. Skaldjuren kokas i butiken för att alltid vara så färska och goda som möjligt. Har du provat vår egna skagenröra? Om inte... Gör det! Våra räkmackor börjar bli smått berömda. Om du vill ha en större mängd, säg gärna till någon dag innan. Vi ses i fiskdisken!

Frysavdelningen

Handlar du hos oss kan du fylla din frys med det mesta. Till exempel saftig majskyckling med extra mycket smak eller varför inte en färdig smulpaj till efterrätt? Har du förresten sett vårt fräscha sortiment av fisk och skaldjur?

Kött och chark

Kött och chark

Här finner ni ett stort sortiment av olika korvar, pålägg och färdigmat. Vårt mål är att erbjuda hög kvalité och prisvärda varor. Upptäck även vår disk med butiksskivad smörgåsmat. Här erbjuder vi olika sorters skinkor, rostbiff och salami från Sverige, Tyskland och Italien. Allt till ett konkurrenskraftigt pris.

I vår välrenommerade köttavdelning erbjuder vi ett stort sortiment av svenskt och importerat kött. Välj mellan nöt, gris, kalv och lamm i våra välfyllda diskar. Vi är stolta över vår fina nötfärs som mals i butiken flera gånger per dag.

Kolonial och konfektyr

Fyll upp ditt skafferi med varor från vår kolonialavdelning. Här finner du mat och tillbehör från världens alla hörn. Saknar du något så säg gärna till oss. Vi ska göra vad vi kan för att få hem det till butiken. Passa på att ta ett varv i vår välfyllda konfektyravdelning. Här finner du allt från lördagsgodiset till gåvochokladen.

Mejeriet

Vi fyller dagligen på våra hyllor med varor från bland andra Arla, ICA, Valio och Skånemejerier. Avdelningen har idag dessutom över 100 ekologiska alternativ. Vi kan erbjuda allergiker ett stort utbud av laktosfria samt mjölkfria produkter. Är det något som du saknar i denna kategori så prata gärna med oss.

Ostavdelningen

Ostavdelningen

Vi har en fantastisk ostavdelning som erbjuder hundratals spännande ostsorter från världens alla hörn. Här hittar du hårdostar, dessertostar och även ostar för matlagning. Många av våra dessertostar packas i butiken flera gånger i veckan. Vi gör även trevliga ostkorgar med ett urval av dessertostar. Perfekt som ostbricka hemma eller som "gå bort present". Vår kunniga personal hjälper dig gärna med tips och råd.

Kontaktuppgifter till våra avdelningar

Brödavdelningen/brödpersonalen: 08-446 39 77

Fiskdisken: 08-446 39 71

Frukt & Grönt: 08-446 39 53

Kolonial och konfektyr: 08-446 39 68, 08-446 39 72

Kött och chark: 08-446 39 76, 08-446 39 59

Mejeriet: 08-446 39 78

Ostavdelningen: 08-446 39 60