Välkommen till oss på ICA Kvantum Karlssons

Vi har en ständig strävan att göra Hållbara, Hälsosamma och Lokala val. Exempelvis genom 693 solceller på taket, en hel Friskvårdsavdelning och inköp från ca. 30 lokala leverantörer varje vecka. Vi styckar vårt svenska kött själva, för vi tycker det blir bäst så. Och så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig, varje dag. Varmt välkommen in till oss!

För en god morgondag

Solceller på taket samt lock och dörrar på 90% av våra kylar och frysar minskar vår energianvändning. Resurskockar och Snartmat minskar matsvinnet. Bikupor på taket för pollineringens skull. Läs mer om våra initiativ!

Läs mer

Smaker från Skåne

Härifrån trakten hittar vi många fina lokala leverantörer. Vi köper in från minst 30 olika lokala producenter varje vecka. Läs mer om våra lokala leverantörer.

Läs mer

Skapad med kärlek

I vårt butikskök lagar våra kockar dagligen matlådor, grytbaser, såser och tillbehör. Detta säljer vi sedan nerkylt antingen över disk eller ute i butiken. Men dom gör också festfat, mackor, smörgåstårtor m.m. Detta sortiment hittar du antingen i våra kyldiskar, eller så kan du beställa för avhämtning. Så håll utkik efter vår etikett - Karlssons Egna.

Vår Friskvårdsavdelning

Frukt och grönsaker är lika med friskvård. Vår Friskvårdsavdelning erbjuder gott om vitaminer, mineraler och antioxidanter varje vecka.

Läs mer

Personal

Vår ambition är att göra varje dag lite enklare och godare för er. Med kunskap och ett leende på läpparna vill vi välkomna och bidra till en positiv butiksupplevelse.

Smaker från Skåne och resten av världen

Hos oss vill vi du ska hitta både prisvärd vardagsmat och helgens goda festmåltid. Vi letar efter smaker från både Skåne och resten av världen. Bland annat med ca. 21 000 artiklar i hela butiken och ca. 200 olika delikatesser i vår manuella delikatess. Och man får provsmaka.

Läs mer