Kvantum Kvissleby för hela familjen!

Här har vi samlat vardagssmarta måltidslösningar, erbjudanden och grönskande inspiration som smakar gott för både stora och små. Och stora små.

Matkassen

Vi kan mat och vill självklart dela den kunskap vi har samlat på oss. Samtidigt vill vi göra våra kunders vardag lite enklare. Därför har vi tagit fram våra matkassar, som gör det riktigt enkelt att laga varierad, näringsrik och god mat. Prenumerera på en kasse som passar just er!

Till matkassen

Online

Här hittar du hela vårt sortiment online. Vi plockar samma dag som du får varorna, så det är alltid precis lika krispigt och fräscht som när du besöker butiken.

Handla nu

Papricaklubben

Papricaklubben är vår klubb för alla barn mellan 0 och 12 år. Alla medlemmar får ett eget klubbkort och Papricaklubbens tidning 5 gånger om året. Vi bjuder också alla barn som är medlemmar på en utvald frukt eller grönsak varje gång ni handlar i butiken, visa bara upp klubbkortet för personalen. Självklart är det kostnadsfritt att vara med i Papricaklubben, men du behöver vara stammis på ICA.

Läs mer

Veckans prisvärda middagstips!

Varje vecka bjuder vi på fem vardagssmarta middagstips under namnet På menyn. Alla recept är baserade på våra aktuella erbjudanden i butik och finns samlade på vår hemsida. Enkelt, gott och prisvärt!

Matinspiration