Sortiment

Här på ICA Kvantum Värtan har vi alla möjligheter. Närproducerade råvaror, rättvisemärkta produkter, ekologiskt sortiment eller varor för dig som är laktos- eller glutenintolerant. Välkommen!

Illustration
Färskvaror och Deli

Vi samarbetar med några av Sveriges och världens främsta producenter och leverantörer för att kunna erbjuda både ett brett men också ett spännande utbud av färskvaror som möter våra kunders efterfrågan.  Ost & chark I vår manuella charkdisk hittar du klassiker som rökt och kokt helmuskelskinka, tryffelsalami, lufttorkade skinkor från Spanien och Italien samt ett stort utbud av salami.  Vi erbjuder premiumostar för alla tillfällen. Du hittar allt från välkända Gruyéreostar till Franska specialiteter från MonS Fromagerie.  Kom in till vår välsorterade ost- och charkavdelning!

Bröd

Välkommen till ICA Kvantum Värtans bageri! Vi bakar, jäser och gräddar bröd här i butiken alla dagar i veckan och kan erbjuda ett brett utbud av baguetter, frallor, limpor & fikabröd för alla tillfällen.  Förutom brödet från vårt eget bageri erbjuder vi även dagsfärskt surdegsbröd från Gateau.  Dessutom får du inte missa våra sötare bakverk! Princesstårta, Schwarzwald, Budapeststubbe, Gräddtårta eller studenttårta? Här på ICA Kvantum Värtan erbjuder vi en mängd olika tårtor för festliga tillfällen. Om du vill vara säker på att få just din favorittårta – eller om du vill ha en personlig text på tårtan – så kan du lägga en beställning senast tre vardagar innan så hjälper vi dig att få just den tårta du vill ha.

Till vår catering

Kött

Vårt hjärta har alltid bankat lite extra för kött. Utöver vårt breda utbud av färdigpackat kött hittar du även en av Stockholms mest kompletta manuella köttdiskar här på ICA Kvantum Värtan.

Vår personal brinner för kött och matlagning och hjälper mer än gärna till att hitta rätt köttdetalj till just din måltid.

Vi arbetar med några av de främsta leverantörerna på marknaden som exempelvis Fällmans Kött, U.S. Beef, Rangers Valley, iWagyu, Skövde Slakteri, Gudruns och många fler. Sortimentet varierar vi med vanligare detaljer som lövbiff, entrecôte, ryggbiff, oxfilé och högrev. Vi erbjuder också oftast lite mer udda detaljer som flap steak, flankstek, bogbladsstek, feather steak, hanger steak, skirt steak med flera.  Från Gourmet Food har vi även Wagyu från Chile. I vår manuella köttdisk kan du alltid få ditt kött malt på beställning, det absolut populäraste vi maler är högrevsfärs till hamburgare.

Varmt välkommen till en köttavdelning som erbjuder det lilla extra!

Illustration
Fiskdisk

Vi kan stoltsera med att vi är en MSC-certifierad livsmedelsbutik. Certifieringen innebär att vi har rätt att sälja och skylta med MSC-certifierad fisk och skaldjur i vår manuella fiskdisk. MSC är ett organ som arbetar med att säkra och kontrollera ett hållbart fiske. Alla bestånd som MSC-certifierad fisk fiskas från är noggrant kontrollerade och kan spåras hela vägen tillbaks till den båt som fiskade fångsten. Vi följer även Världsnaturfondens (WWF’s) fiskguide och säljer inte något som finns med på den röda listan över hotade fiskarter och skaldjur.  I vår fiskdisk hittar du givetvis alltid ett stort utbud varierande efter säsong och utbud, t.ex. laxfilé, torskfilé, torskrygg, rödingfilé, blåmusslor, rökta och gravade produkter.  Dyk ner på djupet med oss och upptäck en magisk och välsmakande värld!

Mejeri

Startar du dagen med lokala ekologiska ägg från Sanda Hönseri i Haninge och ett glas färskpressad juice från Loviseberg Råsaft?  I vår mejeriavdelning hittar du allt du behöver till dygnets alla mål, från såväl lokala leverantörer som stora välkända varumärken. Har du provat våra lokala favoriter från Rolsagsmjölk? Mjölk, grädde och yoghurt från kulturlandskapet i Roslagen. Både ekologiskt och lokalt.  Söker du mjölk- och laktosfria produkter? Vi har ett brett utbud med över 100 olika produkter för dig. Välkommen till mejeriavdelningen!

Illustration
Frukt och grönt

På ICA Kvantum Värtans frukt- & gröntavdelning hittar du ett brett sortiment med allt ifrån närodlat och ekologiskt till exotiska frukter och bär – självklart ständigt uppdaterat efter säsong.

För att uppmärksamma barn om hur gott och kul det är med frukter och grönsaker har ICA Kvantum startat en barnklubb, Papricaklubben, för barn mellan 3-12 år. Papricaklubben erbjuder en massa roligheter till sina medlemmar – bland annat ett välkomstkitt och klubbkort, en klubbtidning som skickas hem några gånger per år, grattiskort och present vid födelsedag, smakprover och evenemang i butiken. Anmäl ditt barn till Papricaklubben i vår kundtjänst eller vid självscanningsutcheckningen. 

Slutligen, glöm inte att ta ditt exemplar av tidningen Månadens Skörd som finns här på avdelningen. Den innehåller massor av inspiration om frukt och grönt!

Varmt välkommen till grönskan!

Skafferi

Fyll upp ditt skafferi med produkter från alla världens hörn!

Hos oss på ICA Kvantum Värtan hittar du såväl nya spännande smaker som klassiska basvaror. Vi erbjuder ett brett sortiment i flera varianter och prisklasser – allt för att möta dina behov till såväl vardag som fest.

Välkommen till skafferiet på ICA Kvantum Värtan!