Upptäck vår

Saluhall

Upptäck vårt rika utbud av läckra godsaker i våra välfyllda manuella diskar. Där hittar du alltid färsk fisk och kött, goda ostar, chark, smårätter, tillbehör och andra delikatesser efter säsong. Självklart har vi också ett eget konditori.

Färskvaror och Deli

Färskvaror och Deli

Välkommen till våra välfyllda färskvarudiskar med känslan av en riktigt härlig matmarknad! Hos oss hittar du olika ostar, chark, smårätter, tillbehör och andra delikatesser efter säsong.

 

Bageri/konditori

Bageri/konditori

Välkommen till ICA Kvantum Södermalms bageri och konditori! Vi bakar, jäser och gräddar bröd här i butiken alla dagar i veckan och kan erbjuda ett brett utbud av baguetter, frallor, limpor & fikabröd för alla tillfällen.

Dessutom får du inte missa våra sötare bakverk som våra konditorer tillverkar från grunden på plats i butiken. Princesstårta, Schwarzwald, Budapeststubbe, Gräddtårta eller studenttårta? Här på ICA Kvantum Södermalm erbjuder vi en mängd olika tårtor för festliga tillfällen. Om du vill vara säker på att få just din favorittårta – eller om du vill ha en personlig text på tårtan – så kan du lägga en beställning senast tre vardagar innan så hjälper vi dig att få just den tårta du vill ha. 

Frukt & grönt

Frukt & grönt

På ICA Kvantum Södermalms frukt– & gröntavdelning hittar du ett brett sortiment med allt ifrån närodlat och ekologiskt till exotiska frukter och bär – självklart ständigt uppdaterat efter säsong.

För att uppmärksamma barn om hur gott och kul det är med frukter och grönsaker har ICA Kvantum startat en barnklubb, Papricaklubben, för barn mellan 3-12 år. Papricaklubben erbjuder en massa roligheter till sina medlemmar – bland annat ett välkomstkitt och klubbkort, en klubbtidning som skickas hem några gånger per år, grattiskort och present vid födelsedag, smakprover och evenemang i butiken. Prata med personalen om du vill bli medlemmar så hjälper vi dig. 

Slutligen, glöm inte att ta ditt exemplar av tidningen Månadens Skörd som finns här på avdelningen. Den innehåller massor av inspiration om frukt och grönt!

Varmt välkommen till grönskan!

Fiskdisk

Fiskdisk

Välkommen till vår härliga fiskdisk! Här hittar du alltid färsk fisk och mängder av skaldjur. Självklart jobbar vi hållbart samt följer säsong. 

Skafferi

Skafferi

Vi vill vara en kraft för hållbarhet på Södermalm. Med över 2000 ekologiska produkter vill vi göra det lätt för dig att göra bra val i vardagen.

Målet är förstås att den siffran också ska öka med tiden. Vi har även flera samarbeten igång med lokala producenter och gårdar. 

Välkommen till skafferiet på ICA Kvantum Södermalm!

Kött

Kött

I vår köttdisk hittar du lokala leverantörer med stort fokus på kvalitet och hantverk.