Vårt sortiment

Vi på ICA Kvantum Farsta utvecklar hela tiden vårt sortiment för att du både ska hitta dina vardagsfavoriter och bli inspirerad till att upptäcka nya spännande varor. Just nu händer det mycket inom veganskt och vi fyller också på med spännande varor inom Hela världens mat. Välkommen in!

Kött

Utöver vårt breda sortiment av färdigpackat kött har vi även en manuell köttdisk där vi erbjuder lamm, kalv & nöt. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt köttdetalj. Vi maler också kött på beställning. Ska du göra hamburgare kan vi varmt rekommendera vår högrevsfärs.

Mejeri


Mejeri är en avdelning där det hänt mycket de senaste åren och vi fortsätter ta in nya produkter som vi tror våra kunder gillar. Välj bland våra lokala leverantörer och stora välkända varumärken.

Skafferi

Hos oss på ICA Kvantum Farsta hittar du ett brett sortiment i flera varianter och prisklasser. Med ett välfyllt skafferi har du alltid dina basvaror hemma och kan enkelt svänga till en måltid eller baka något gott med kort varsel.

Veganskt

Det är många som vill äta mer klimatsmart och vi på ICA Kvantum Farsta försöker hela tiden ligga i framkant med vårt veganska sortiment. Det är ett område som växer snabbt och även här erbjuder vi attraktiva priser och klipp. 

Bröd

Välkommen till vårt bageri. Vi gräddar i butiken alla dagar i veckan och erbjuder bagetter, frallor och limpor. Vi har också festliga bakverk som tårtor, bakelser och smarriga fikafavoriter.

Frukt och grönt

På ICA Kvantum Farstas välfyllda grönsaks- och fruktavdelning finns allt ifrån närodlat och ekologiskt till exotiska frukter och bär. Ett tips är att kika efter vad som är i säsong. Då är oftast både priset och smaken som allra bäst.