Nyttig läsning om naturens läckerheter

Nyttig läsning om naturens läckerheter

Månadens skörd är ICA Kvantums eget frukt- och gröntmagasin som utkommer med ett nytt nummer varje månad. Varje nummer är späckat med spännande reportage, inspirerande recept och matnyttig information om naturens egna godsaker. Tidningen finns att hämta i frukt- och gröntavdelningen i din ICA Kvantum-butik, men du kan även läsa artiklarna direkt här på webben.

Lär känna våra odlare

I varje nummer av Månadens skörd uppmärksammar vi någon eller några av våra odlare och leverantörer lite extra. Det är ju trots allt deras hårda arbete som gör det möjligt för oss att välja och vraka bland naturens alla delikatesser varje gång vi är och handlar.

Kort & gott

Förbluffande fakta, spännande statistik och trevliga topplistor. Kort & Gott-sidorna i Månadens skörd är sprängfyllda med intressant information om teman som är aktuella för månaden. Och i vårt arkiv här på webben hittar du såklart spännande läsning från tidigare månader också. 

Råvaran i huvudrollen

Vad vore egentligen Kvantums frukt- och gröntavdelningar utan naturens alla läckerheter? Absolut ingenting! Därför är det förstås de som har huvudrollen i Månadens skörd. I varje nummer dyker vi ner i nya råvarors förtrollade värld och berättar mer om allt från odlingsförhållanden och näringsvärden till spännande sorter och smakrika recept. 

Aktuellt just nu

I varje nummer av Månadens skörd viker vi en sida åt att behandla saker som är aktuella inom vårt fält. Den sidan kallar vi ”Just nu”. Här skulle man kunna säga att vi presenterar månadens skörd av trender, information och spännande nyheter när det gäller frukt och grönt – allt från ekonyheter och nylanseringar till mattrender och nya forskningsrön.

Månadens smaksättare

Varje månad riktar vi strålkastaren mot en av naturens egna smaksättare. Vi bjuder på tips och inspiration till hur den kan höja din matupplevelse och vi berättar mer om dess ursprung, förekomst och möjliga användningsområden. Ta en titt på den här månadens smaksättare och låt dig inspireras i din matlagning!.