Våra tjänster

Varor över disk

Välkommen till oss när du är ute efter läckra råvaror från hav, hagar, när och fjärran. Hos oss hittar du delikatesser över disk så som ostar, unika styckdetaljer och pinfärsk fisk.

Vår osteria

Det är här, i vår Osteria, som du hittar godsakerna med det där lilla extra. Perfekt för när du vill sätta guldkant på helgen med en lyxig antipasto, ost- och charkbricka, eller varför inte en hel tapasmåltid?Här finner du delikatesser från när och fjärran, som en fyllig gruyère från Schweiz eller en härligt krämig Väddö vit från vår lokala leverantör från Väddö gårdsmejeri, bara ett stenkast bort. Vi hjälper dig självklart att hitta den ost som faller just dig i smaken. Så kom in och återupptäck vad ostdisken har att erbjuda.

Fina fisken

Det är inte för inget som vi blev korade till Årets Fiskavdelning 2018 på Svenska Dagligvarugalan. I vår välfyllda fiskdisk, som är öppen alla dagar i veckan, hittar du färska godsaker från nära vatten.Förutom olika sorters fisk från bland annat Fogdö Lax och Roslagsfisk, så erbjuder vi även en uppsjö av musslor och skaldjur. Och när det är säsong kokar vi själva kräftor som fiskats ur sjön Erken. Mer lokalt än så kan det knappast bli!Förutom den färska fisken så är det i vår fiskdisk som du även hittar våra egengjorda såser, röror, räksmörgåsar, laxbakelser, och allt annat som sätter guldkant på en middag i havets tecken. Kom förbi och plocka upp en aoili till dina räkor, en romsås till laxen, eller varför inte unna er räkstubbe till förrätt?

Härstyckat kött från trakten

Vi värnar om vårt lokalsamhälle, våra närmiljöer, och strävar efter att arbeta med mat på ett så hållbart sätt som möjligt. Detta gör vi framförallt genom att stötta och erbjuda råvaror från våra lokala producenter! Och just kött är en råvara där vi inte behöver inte förflytta oss mer än några kilometer för att hitta fantastiska produkter av utmärkt kvalitet! Mycket av det kött som vi tar in från våra lokala producenter styckar vi också själva.