ICA Kvantum Mölndal

Jobba hos ICA Kvantum Mölndal

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Våra lediga tjänster

Vi söker nu en medarbetare till vår Färskvaruavdelning

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats med fysiskt arbete i högt tempo och med varierande arbetsuppgifter? Vi söker nu en medarbetare till vår färskvaruavdelning som är kommunikativ, matintresserad, strukturerad och självklart kundfokuserad - är det kanske Du som är vår nästa stjärna?

Om tjänsten:
I dina arbetsuppgifter ingår främst varupåfyllnad i såväl hyllor som på exponeringar, men också inventering, orderläggning, datumkontroll och att ta hand om våra kunder. Du ser till att butikens hyllor och gavlar är välfyllda och inbjudande. Du tillsammans med dina kollegor kommer arbeta för att skapa merförsäljning och inspirera till köpglädje genom en välplanerad avdelning.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom livsmedelbranchen såsom ICA eller andra matvarukedjor.

Om arbetsplatsen:
På ICA Kvantum Mölndal ska det vara roligt att gå till jobbet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats fylld av Engagemang, Enkelhet och Entreprenörskap. Vi skall varje dag överträffa kundens förväntan.

Anställningsform:
Tjänsten är en deltidstjänst på 75% med start 2/9 2024. Vi vill ha din ansökan senast 15/7 men vi intervjuar löpande så vänta inte med ansökan!

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till:
jennie.christ@kvantum.ica.se

-----------------------------------

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 031 7872700 eller mejla oss via magnus.alkmark@kvantum.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/