Hälsa & Skönhet

tvål

Hälsa & Skönhet

Välmående produkter har ökat och därför har vi gjort stor plats för Hälsa och Skönhetsprodukterna. Här ingår också sortimentet av vitaminer och andra hälsokostprodukter. Apoteksprodukter tillhandahåller vi i förbutiken.

Historik

Efter studentexamen började jag arbeta i butik. Jag har utvecklat mina erfarenheter och jag har fått ytterligare kunskaper genom internutbildning för säljare. Jag tycker service är viktigt och då såklart God Service.

Fakta

Sortimentet av välmående produkter utvecklas ständigt. Därför har vi ett stort och brett sortiment av det som kallas välmående produkter både inom skönhet och kost-tillskott. Välmående är viktigt - och därför vill vi erbjuda ett stort sortiment av dessa varor. Det är lätt att hitta på avdelning en– annars frågar du mig!

Mitt personliga tips
Jag köper gärna spa-produkter och har mitt eget spa hemma. Då blir det ett väldoftande badsalt, skrubb-kräm, fotfil och badborste. Lite hår-inpackning gör susen. En mjukgörande kräm till fötterna och en skön kroppslotion är ett måste. På vinterna äter jag alltid extra multi-vitamin-tillskott och en C-vitamin-brustablett. Saknar du något i sortimentet kontakta mig!
 
Emma, Avdelningsansvarig
040-326277