Våra tjänster

Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering

Frukt och Grönt

Vi arbetar för att fler ska äta grönt. Dels för hälsans, men även för miljöns skull. Genom att samarbeta med certifiterade odlare med innovativa lösningar ser vi till att våra råvaror inte bara håller hög kvalitet utan dessutom smakar gott, året om!

Frukt & Grönt

Fisk

ICA Malmborgs Erikslusts fiskavdelning är en upplevelse utöver det vanliga. Vi har allt från skaldjur till dagsfärska fiskfiléer och hjälper dig med att fjälla och filéa fisken efter dina önskemål. Får vi fresta med löjrom, fiskpatéer eller en skagenröra till förrätt? Väl mött i fiskavdelningen!

Fisk

Sushi

Sushi Daily erbjuder fullt betjänade sushikiosker som finns främst inom och utanför livsmedelsbutiker, stormarknader, flygplatser och tågstationer i hela Europa. Sushikiosken har skickliga kockar som förbereder och lagar produkter framför våra kunder i butiken – med fokus på både underhållning och hög kvalitet.

Sushi

Kött

Vi har ett stort sortiment när det gäller hängmörat och ekologiskt kött. ICAs eget kött håller hög kvalitet, kommer från gårdar med god djuromsorg, är mycket hygieniskt hanterat och dessutom förpackat på ett sätt som ger längre hållbarhet. Väl mött i köttavdelningen!

Kött

Ost & Deli

I vårt delikatessortiment finns de flesta specialiteter och charkuterier med godsaker från Sverige, Tyskland, Italien, Spanien och andra europeiska länder. Vi har även dukat upp ett bra sortiment av färdiglagad mat för dig som vill ha något alldeles extra! Väl mött i delikatessen!

Ost & Deli