Våra tjänster

Våra tjänster

Beställ catering

Luta dig tillbaka, vi fixar maten till alla tillfällen.

Beställ catering

Bröd

I vår bageriavdelning hittar du bröd från både stora och små bagerier. Vi har alltid dagsfärska limpor från såväl Pågens och Lockarps som Södervidingebagare. Röstånga Mölla levererar måndagar, onsdagar och fredagar. Från vår egen bake-off ugn i butiken köper du rykande varmt, nygräddat bröd flera gånger om dagen, alla dagar i veckan. En del kunder har även börjat fråga efter våra ogräddade bröd för att kunna baka dem i ugnen hemma när det passar som bäst.

Bageri

Kött

I vår kött- och charkavdelning kan du få allt som behövs till en god middag. Vi har det mesta över manuell disk. Fråga oss så hjälper vi dig.

Kött

Delikatess

I vår delikatess - och ostavdelning har vi ett stort sortiment från många olika delar av världen. Vi på Malmborgs erbjuder dig rikligt med läckerheter. Här kan du få just den storlek på ostbiten eller den tjocklek på skinkskivorna som du önskar!

Delikatess

Fisk

Här kan du välja och vraka bland havets alla läckerheter! Torsk, lax, spätta, sill, skaldjur, hemmalagade patéer, snittar mm – vi har det mesta. Självklart även tillbehör så som olika såser. Vi strävar även efter att det mesta vi säljer ska vara MSC, ASC eller KRAV-märkt. Önskar du något speciellt? Beställ gärna i förväg!

Fisk