Månadens skörd

Månadens skörd

Upplagt för finsmakare 

Nyckeln till gourmetmat är att våga renodla smakerna och experimentera med texturerna enligt kocken och grönsaksgurun Paul Svensson. Han ger sina bästa tips för hur du lyckas med en grön gourmetmåltid i vårens tecken.

Till reportaget

Tre nyanser av grönt

Nu våras det för gröna spänstiga blad som alla är fina, friska och förrädiskt lika – men bara till utseendet. Här ger vi en snabbkurs i tre sorters sallat och deras unika smakegenskaper. Med rätt blad, på rätt sätt, i rätt rätt.

Läs hela artikeln

Viktiga grödor för en hållbar framtid

Vikten av att göra smarta matval blir mer och mer angeläget för varje dag som går, både i Sverige och resten av världen. Vilka grödor kommer att bli extra viktiga för framtidens globala livsmedelsförsörjning?

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.