Välkommen!

Välkommen!

ICA Kvantum i Landskrona slog upp sina portar den 26 november 1998 kl 05:00 med dunder och brak. Detta var ICAs första matmarknad i Landskrona, intresset var stort och kunder köade länge för att komma in trots den tidiga morgonen.

Den 6 januari 2001 öppnade stationen med stor uppståndelse och massor av händelser. Vem kommer inte ihåg Siv Malmqvist som gästade oss denna dag.

Butiken började bli trång så vi byggde ut hösten 2006 för att plats med fler varor, bredare gångar och fler kassor.

Vi kommer aldrig sluta att utvecklas för att tillgodose våra kunders önskemål, för vår målsättning är att göra ICA Kvantum till den bästa matbutiken i Landskrona.

Våren 2010 förnyade vi butiken igen, med ett nytt bageri. En stor härlig frukt och grönt avdelning som är hjärtat i butiken. En härlig färskvaruavdelning med massor av härlig charkuterier från olika länder, en manuell avdelning med ett spännande och smakrikt delikatesssortiment och du kan beställa smörgåsar, smörgåstårtor, plankor m.m Vi har också bakelser, tårtor och andra godsaker.

Besök vår ekologiska avdelning med leverantörer som Kung Markatta, Salt o Kvarn och Renne Voltaire men vi har också hudratals artiklar med Icas Gott liv och Ica ECO produkter.

När du är hungrig och vill äta något nyttigt kom in och plocka ihop din sallad som du själv vill ha den, från vår läckra salladsbar.

Testa gärna vår snabbkassa när du vill komma snabbt igenom kassan och när du handlar mer så tar vi hand om dig på bästa sätt i våra kassaöar. Välkommen in!

Regina