Mataffären du aldrig ska behöva handla hos

Mataffären du aldrig ska behöva handla hos

På ICA Kvantum här i Kristianstad tror vi på ett schysst bemötande och att alltid finnas där för dig. Vi vill vara mataffären du handlar med, inte hos.

Hjälp, tips och inspiration med oss

Vi vet att vi inte kan vara störst i stan. Inte heller billigast på allt. Men vad vi kan vara, är någon som alltid finns där för dig när du behöver hjälp, tips eller inspiration. Det är här det där ordet kommer in i bilden, de tre bokstäverna hela butiken lutar mot: med. För som sagt: hos oss ska ingen behöva handla, däremot gärna med oss.


Snabbt och enkelt

Med oss vill vi även att du ska kunna handla smidigt. Och bara för att vi lovar att alltid finnas där, ska vi inte stå i vägen om du vill kuta raka vägen till kvargen efter träningspasset. Vi kan också garantera att du slipper kämpa dig igenom en jeans-avdelning. Dessutom gäller ordning och reda och inte reda och ordning i butiken. Vill du ta gräddfilen genom kassan, har vi självklart självutcheckning.


Det mesta i matväg

Sedan har vi såklart det mesta i matväg, allt det där du kan förvänta dig av det vi kallar oss: En riktig mataffär. Stoltast är vi över vår välsorterade delikatessdisk och cateringen. Skulle du mot förmodan sakna en vara i våra hyllor, lovar vi att göra allt för att du snart ska kunna packa ner den i kassen.


Kristianstads nöjdaste matkunder

Skulle du tvivla på det där med att alltid finnas där för dig, kan vi stolt meddela att vi för andra året i rad har Kristianstads nöjdaste matkunder. Exakt vad det beror på är svårt att säga. Men om vi får gissa, kan det ha något att göra med att våra kunder tycker om att handla med oss.Handlarn har ordet