Månadens skörd

Månadens skörd

”Trendigtionellt” med husman

Är husmanskosten på väg tillbaka eller har den egentligen aldrig försvunnit? Vad är husmanskost och hur lagar man det? Månadens skörd lät två husmanskostkrögare räta ut frågetecknen.

Till reportaget

En pumpa med ståt

Söt och matig i bullig förpackning – nu hälsar vi på hos en av höstens härligaste pumpor som mer än gärna gör dig sällskap i både mustig mat och efterrättsbak. Varsågod att inspireras av muscatpumpan som garanterat ger mersmak!

Läs hela artikeln

Maten som ger mindre hormonkaos

Genom att bli medvetna om hur mat påverkar kvinnors hormonella balans kan vi förbättra måendet för hälften av befolkningen. Ledorden stavas goda fetter och tillräckligt med protein.

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

 

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.