Sortiment

Sortiment

Utsökt för dig

Vi har letat både när och fjärran, för att erbjuda dig något utöver det vanliga. Sådant som gör vardagen extra god och lyxig. Överallt i butiken hittar du omsorgsfullt utvalda produkter från producenter med kärlek för hantverket. Allt från årgångsbalsamico till blommiga oljor och kraftiga choklad. Utsökt för dig, helt enkelt.

Rättvisemärkt

Rättvisemärkt i butiken

Runt om i butiken hittar du Rättvisemärkta varor. När du väljer dem bidrar du till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer. I våra hyllor hittar du prunkande rosor, kaffe, söt choklad, juice, ris, bananer, müsli, socker, quinoa.  

Om Rättvisemärkt

Rättvisemärkt är en oberoende produktmärkning som bidrar till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer.

Ekologiskt

Mat som lagas med varsam hand smakar oftast bättre. Varför skulle det vara annorlunda med råvarorna? Ekologisk mat är framtagen på naturens villkor. Det tycker vi smakar bra att veta. Därför har vi ett brett sortiment av ekologiska varor, så att du kan handla god mat med hänsyn till naturen. Både idag och imorgon.

Så här känner du igen en eko-produkt

Med en späd liten kvist visar vi dig var våra ekologiska varor finns. För att du tydligt ska se vilka alternativ du har hittar du de ekologiska produkterna på samma ställe i hyllan som de "vanliga".