Vill du skapa matglädje med oss? Skicka en spontanansökan!

Vill du skapa matglädje med oss? Skicka en spontanansökan!

Genom åren har mängder av idéer skapats och utvecklats här i Huskvarna. I vår historia finns mycket att lära, även för oss som modern mataffär. Genom att ständigt finslipa varje detalj i butiken, vill vi skapa den finaste slutprodukt vi känner till: matglädje

På ICA Kvantum i Huskvarna har vi ett riktigt engagerat team som varje dag vill öppna dörren till en riktigt inspirerande matbutik med starkt fokus på den goda måltiden där färskvaror och frukt och grönt står i framkant. För oss är medarbetarna butikens viktigaste tillgång.

Butiken använder sig av moderna lösningar när det gäller arbetssätt och tekniska lösningar med ett tydligt syfte att göra kundens vardag både god och enkel. Gemensamt för vårt tankesätt är att vi ser positivt på utmaningar, vi vågar tänka nytt och där vi alltid strävar efter ett kundmöte, som med fingertoppskänsla, kan överträffa kundens förväntningar.

Vi söker alltid människor som har en positiv grundsyn samt är innovativa och vill vara med att leda och påverka. Team ICA Kvantum Huskvarna söker alltid människor som tycker om sitt arbete och älskar att jobba med mat.

Våra ledare har mycket stort intresse för att bygga team och förstår betydelsen av att skapa god stämning och bra klimat på jobbet.  Vårt team letar alltid efter innovatörer som vill vara med att bygga upp något från grunden och entreprenörer som ser lösningar i olika situationer likväl problemlösare som ger allt i en ständigt föränderlig organisation, men också strateger som vågar pröva nya vägar mot högt satta mål.

Vill du bli en del av vårt team och skapa matglädje i Huskvarna? Skicka gärna in en spontanansökan!

Lediga tjänster