Säljledare Frukt & grönt

Säljledare Frukt & grönt

ICA Kvantum Höganäs söker ny säljledare till vår frukt & gröntavdelning. Tillträde 1 september 2021. Tjänsten utgör heltid.

Vill du göra karriär inom detaljhandel och utveckla ditt ledarskap? Brinner du också för mat, försäljning, ständig utveckling och vill vara med och ta vår butik till nästa steg i vår vision att vara den ledande butiken i Kullabygden för god mat och lokalt engagemang? Då kan det här vara den perfekta tjänsten för dig.

 

Avdelningen frukt & grönt:

Frukt & gröntavdelningen är en av butikens absolut viktigaste avdelningar när det gäller att göra kunden nöjd, här krävs ett högt självgående och ansvarskänsla. Som säljledare leder du ditt team och har fullt ekonomiskt ansvar för att avdelningen når sina nyckeltal inom både ekonomi och kundnöjdhet. I avdelningen ingår även sortiment blommor.

 

Grundkrav:

• Utbildningskrav: Utbildning i butiksekonomi eller motsvarande

• Ledarskap: 1-2 års erfarenhet av ledarskap i dagligvaruhandel eller motsvarande.

• Ekonomi och resultat: Flera års vana vid budget- och resultatansvar, nyckeltalsuppföljning. Definiera mål och upprätta handlingsplan.

• Butiks- och eller branscherfarenhet: Erfarenhet från flera olika avdelningar i butik, gärna inom färskvaror.

 

Personliga förmågor och egenskaper hos dig som söker:

Strategisk förmåga: Du är nytänkande och du vill ständigt utveckla och förbättra avdelningen efter vår lokala marknad för att nå målen och visionen för butiken.

Skapa engagemang och samsyn: Som säljledare är du förebild för övriga medarbetare och förstår fördelarna av att skapa goda relationer. Därför vill vi att du som söker är lyhörd och har en hög social kompetens. Du använder alltid våra värderingar som ledstjärna för att utveckla teamet och kundbemötandet. Närvaro och ett stort engagemang ser vi också som viktiga framgångsfaktorer.

Som ledare är du en trygg, och inspirerande person, som genom effektiv kommunikation får alla delaktiga i arbetet med att nå gemensamma mål.

Leverera resultat: Du har erfarenhet från att arbeta med ekonomisk uppföljning. Du har ett långsiktigt lönsamhetstänk. Struktur, rutiner, uppföljning och ordning och reda är viktigt för dig.

Utveckla avdelningen: Du har stort fokus och driv i att forma avdelningen efter säsong samt att vara nyfiken och nytänkande i sortimentsutveckling. Ett högt engagemang i lokala leverantörer och förmåga till att skapa kontakter med nya leverantörer är en fördel.

Ansökningsförfarande: Vi vill att du besöker butiken och konkurrenterna för att bilda dig en egen uppfattning om utvecklingsmöjligheterna. Detta vill vi att du dokumenterar tillsammans med ett personligt brev där du kortfattat redogör för vem du är och vad du ser kommer att krävas av dig i butiken. I samma dokument vill vi även att du infogar ditt CV där du har sammanställt din yrkesmässiga bakgrund och dina utbildningar.

 

Ansökningsförfarande:

Vi vill att du besöker butiken och konkurrenterna för att bilda dig en egen uppfattning om utvecklingsmöjligheterna. Detta vill vi att du dokumenterar tillsammans med ett personligt brev där du kortfattat redogör för vem du är och vad du ser kommer att krävas av dig i butiken.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Erik Ahlskog, telefon 042-36 22 67

Välkommen med din skriftliga ansökan senast 31 augusti till erik.ahlskog@kvantum.ica.se