Team Landvetter

icastig

Team Landvetter

Är du intresserad av ett omväxlande och spännande arbete? Brinner du för handel och service? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!

Att Du är flexibel vad gäller arbetstider är av största vikt, då det ibland är korta varsel på uppdragen. Det förekommer ofta tunga lyft och därför behövs en bra fysik.

Vi söker alltid efter engagerade, kunniga och positiva medarbetare. Vi får in väldigt många ansökningar, då vi är en stor och populär arbetsplats i Härryda Kommun. Det är viktigt att du är ärlig, engagerad och har de kvalifikationer som vi efterfrågar.


Det viktigaste är Din positiva och starka vilja att göra Kunden nöjd!

Välkommen med din spontanansökan!

Lediga tjänster just nu

Välkommen med en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!

Vi söker dig!

Skicka in din ansökan med CV till: carina.r.johansson@kvantum.ica.se. Våra försäljningschefer ansvarar för all rekrytering i butiken. Vi ringer alltid på referenser samt tar utdrag ur polisens brottsregister.

Vi är ett gott gäng på ca 100 killar och tjejer i åldrar mellan 18 och 65 som har roligt tillsammans och med ett gemensamt mål – att skapa nöjda kunder! Tillsammans skapar vi trivsel!

Affärsidé

Med ENGAGERADE säljare INSPIRERAR vi kunden med det bästa SORTIMENTET för att lyfta MATGLÄDJEN till högre höjder.

Du är vårt ansikte mot kunden. Därför är det viktigt att Du med ett leende på läpparna alltid kan hålla en hög servicenivå även när arbetstempot är högt. För att klara av butiksarbetet krävs även att Du är självgående, noggrann och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är utåtriktad, social och sätter alltid kunden i fokus.