Mer än bara god mat

Mer än bara god mat

På ICA Kvantum Götene vill vi vara en samlingsplats för det goda här på orten. Men för oss i butiken handlar idén om att göra vårt Götene lite godare om mer än bara mat.

Med de bästa råvarorna

...tror vi helt enkelt att maten på tallriken blir godare. Inte minst om de kommer från granngårdarna här på Skaraborgsslätten – landets bästa skafferi. Och apropå vårt land, så är allt vårt färska kött i butiken svenskt. Föredrar du hellre växtrikets godsaker, är vår frukt- och grönsaksavdelning alltid fylld med säsongens bästa.

 

Med mer än mat

… i vårt sortiment vill vi att du ska känna att det mesta går att lägga vantarna på i Götene.  Känner du läslust, har vi böckerna. Har du tomma fönsterbrädor eller någon att uppvakta, har vi växterna och blommorna.  Vill du ha mer tid och mysigare runt middagsbordet, har vi prylarna som gör matlagningen smidigare och dukningen till ett nöje.

 

Med fler möten

...vill vi hjälpa Göteneborna att knyta starkare band, i det stora och lilla. Vi vill helt enkelt vara samlingsplatsen här på orten. Inte minst genom vårt café i förbutiken där du alltid är välkommen att stilla allt från sötsug och koffeinbegär till hunger och törst. Eller varför inte bara sitta ner och andas en stund, på vägen ut med kassarna?

 

Med inspirerande kunskap

…vill vi bidra till ett Götene som känner matglädje både i butiken och vid spisen. Hos oss är en kock, kallskänka eller styckare aldrig långt borta och flera gånger i veckan har du chans att prova nya smaker i vårt demokök. Egentligen kan du rycka tag i vem som helst av oss i butiken, vi har alla ett stort intresse för mat och måltider.

 

Med ett samhälls-engagemang

…där idrottsföreningarna är grunden vill vi hjälpa Götenes unga till både god hälsa och att hålla drömmarna vid liv. Samtidigt är vi även engagerade i en rad organisationer som gör gott runt omkring oss. Sedan vill vi såklart ge så många som möjligt chansen till en första arbetsplats hos oss i butiken.

 

Med egna event

…och aktiviteter vill vi vara med och bidra till ett mer livfullt Götene. Därför arrangerar vi alltid flera stora event om året tillsammans med lokala bönder och producenter, men även andra företagare i närheten som vill vara med och sprida glädje. Sedan fixar Rödis, Gulis och Grönis från Papricaklubben titt som tätt skojiga motionsevent för alla barn.