Chokladtårta Mandelmassabotten och chokladbotten. Fyllningen består utav chokladmousse, grädde och aprikossylt som är fint garnerad med chokladglasyr, choklad och pudrad med kakao.
Fransk tårta Sockerkaksbotten, fyllningen består av jordgubbsmousse med grädde, som sedan garneras med jordgubbar,gelé samt choklad. Avvikelser kan förekomma när det gäller garneringen.
Frukttårta Sockerkaksbotten och som fyllning används vaniljkräm och hallonsylt som sedan garneras med frukter, tårtgelé, pistagemandelmassa samt hackad mandel runt om.
Jordgubbstårta Sockerkaksbotten med en fyllning utav grädde, vaniljkräm och jordgubbsylt som sedan är garnerad med jordgubbar, choklad och hyvlad mandelspån.
Mockatårta Marängbottnar och moccasmörkräm som garneras med biggarråer, moccabönor,hasselnötter och mandel.
Passionsmoussetårta Mördegsbotten och sockerkaksbotten i fyllningen används passionsmousse, vit chokladmousse och grädde som garneras läckert med passionsfrukt, choklad, hallon och blåbär.
Prinsesstårta Sockerkaksbotten med en fyllning av grädde, vaniljkräm, hallonsylt, heltäckt med marsipan som går att få i färgerna grön, vit, rosa, blå, gul.
Hjärtformad prinsesstårta Sockerkaksbotten med en fyllning av grädde, vaniljkräm och hallonsylt,under en fint rosa marsipan.
Sachertårta En mjuk och luftig chokladbotten. Fyllningen består av aprikossylt, tryffelkräm som sedan täcks av en ljuvlig hemgjord chokladglasyr.
Budapestlängd Hasselnötmaräng som är rullad och fylld med nyvispad grädde och mandariner.Toppad med choklad.
Prinsesslängd Sockerkaksbotten och som fyllning är det grädde, vaniljkräm, jordgubbssylt,täckt helt av marsipan, som går att få i färgerna grön, vit, rosa, blå, gul, röd.
Budapestbakelse, 2-pack Hasselnötmaräng som är rullad och fylld med nyvispadgrädde och mandariner. Toppad med choklad.
Jordgubbsbakelse, 2-pack Mördegsbotten med grädde/vaniljkräm toppad med färska jordgubbar glaserad med gele. Säsongsprodukt som säljs under sommartid.
Mariabakelse, 2-pack Petit choux-deg fylld med vaniljkräm,jordgubbsylt och fluffig grädde. Toppad med färsk jordgubb.
Mockabakelse, 2-pack Marängbottnar och moccasmörkräm som garnerasmed biggarråer, moccabönor,hasselnötter och mandel.
Napoleonbakelse, 2-pack Smördeg i lager varvat med nyvispad grädde, hallonsyltoch vaniljkräm. Toppad med hallon/socker glasyr.
Prinsessbakelse, 2-pack Sockerkaksbotten och som fyllning är det grädde,vaniljkräm, jordgubbssylt, heltäckt med marsipan som går att få i färgerna grön, vit, rosa, blå, gul, röd.