Vårt engagemang: Minikockarna

Munkebäck minikockarna

Vårt engagemang: Minikockarna

På ICA kvantum Munkebäck tycker vi att människor i alla åldrar ska få känna matglädje. Genom vårt engagemang Minikockarna hoppas vi få nya generationer att intressera sig för mat och matlagning.

För att stimulera unga till att ta steget in i köket har vi dragit igång Minikockarna. Minikockarna går ut på att elever i åldrarna 8-13 år kommer upp till vår matvind, som ligger ovanför butiken, under fyra måndagar för att prova på att laga mat. Under ledning av vår personal och en kock får de lära sig grundläggande matlagning, hur man hanterar en kniv, matsäkerhet, duka, diska och såklart ha riktigt skoj tillsammans.

Genom att bjuda in barnen till butiken kan vi dela matglädjen runt köksbänken och skapa relationer med framtidens kunder och kanske till och med framtidens medarbetare? Minikockarna är en succé och responsen och intresset från våra kunder är jättestort. Vi har hittills fokuserat på yngre barn i skolådern men ser en efterfrågan och möjlighet att även bjuda in tonåringar med förälder. Under året har vi planerat för 4-5 tillfällen med Minikockarna och ser fram emot att fortsätta med detta!

banner_ica100