Vårt engagemang: Minikockarna

Munkebäck minikockarna

Vårt engagemang: Minikockarna

På ICA kvantum Munkebäck tycker vi att människor i alla åldrar ska få känna matglädje. Genom vårt engagemang Minikockarna hoppas vi få nya generationer att intressera sig för mat och matlagning.

För att stimulera unga till att ta steget in i köket har vi haft igång Minikockarna. Minikockarna har gått ut på att elever i åldrarna 8-13 år kommit upp till vår matvind, som ligger ovanför butiken, under fyra måndagar för att prova på att laga mat. Under ledning av vår personal och en kock har de fått lära sig grundläggande matlagning, hur man hanterar en kniv, matsäkerhet, duka, diska och såklart ha riktigt skoj tillsammans.

Genom att vi bjudit in barnen till butiken har vi fått möjlighet att dela matglädjen runt köksbänken och skapa relationer med framtidens kunder. Minikockarna har varit en succé och responsen och intresset från våra kunder har varit jättestort. Vi har hittills fokuserat på yngre barn i skolåldern men ser en efterfrågan och möjlighet att även bjuda in tonåringar med förälder. Håll utkik, så du inte missar när vi drar igång igen!