ICA Kvantum Frölunda sortiment ICA Kvantum Frölunda sortiment

Allt för en god måltid

Ekologiskt, lokalproducerat, hållbart och prisvärt. Med vårt stora sortiment vill vi inspirera till många goda alternativ. Alltid väl utvalt av oss med kunskap och kvalitet i grunden.

ICA Frölunda Färskvaror och Delikatess

Färskvaror & Delikatess

I vår delikatessdisk har delipersonalen dukat upp med smakrika ostar och chark från världens alla hörn. Här hittar du färska kvalitetsvaror med utsökta smaker som går att kombinera i all oändlighet.

Och det är med glädje som vi hjälper dig att komponera den perfekta ostbrickan, för att du ska kunna njuta lite extra i helgen. Det är även här du hittar våra färdiglagade rätter, med allt från smörrebröd till ugnsbakad lax. För vi tycker även att du som är på språng ska få möjlighet att glädjas av riktigt god mat.

ICA Frölunda frukt och grönt

Sätt färg på tallriken

När tallriken grönskar gör även smaklökarna det. Välkommen till vår frukt- och gröntavdelning, och låt dig inspireras till en färggrann och smakrik måltid. Här samsas ekologiska gröngölingar med lokalt odlade rot-, frukt- och grönsaker i säsong.

Vad sägs till exempel om färska champinjoner från Östragärde gård, närskördade grönsaker från Gällenäs, eller saftiga tomater direkt från Viken?

ICA Frölunda Mejeri

Vår egen gräddhylla

Svensk mjölk från svenska kor – det är vad produkterna i vår mejeriavdelning är gjorda av. Här fylls hyllorna av ekologiska och välsmakande mjölkprodukter som kompletterar dagens alla måltider likt grädden på moset.

Förutom Arla och Skånemejerier tar vi även in mjölk från lokala mejerier som Wapnö och Hjordnära, för renodlad mjölk för renodlade smaker. Dessutom har vi en mängd laktos- och mjölkfria alternativ som passar alla.

ICA Frölunda Kött och chark

Närproducerat och härstyckat

Det är med stor glädje vi presenterar vår köttavdelning med väl utvalt kött, självklart från lokala producenter. Direkt från Wapnö kött och Skövde slakteri får vi närproducerat premiumkött av högsta kvalitet.

Dessutom styckar vi det mesta själva i vår butik och tar tillvara på hela djuret. På så vis vet vi både var köttet kommer från och vad färsen innehåller.

Vi kan vårt kött och brinner för att du ska få uppleva genuin matglädje. Därför hjälper vi dig mer än gärna med allt från vilken bit nötkött som passar till din din bouf bourguignon till hur du på bästa sätt tillagar din entrecote.

ICA Frölunda bageri

Bakat med kärlek

I vår bageriavdelning samsas rykande färska butiksbakade bullar och bröd, med noga utvalda limpor och bakelser från våra lokala bagerier. Från Dahls bageri och Jerkstrands konditori & bageri erbjuder vi nybakad kvalitet i form av söta kakor, frukostfrallor, matiga limpor och festliga tårtor.

Bakat med kärlek för att förgylla både mat- och smakupplevelser, från fika till födelsedag.

ICA Frölunda skafferi

Grunden till det goda

Ett välfyllt skafferi med goda råvaror är det enda du behöver för att enkelt kunna njuta av en vällagad måltid, även fast tiden är knapp. Hos oss hittar du allt från pasta och nudlar till såser och konserver från världens alla hörn.