Citybutikerna

Fyra butiker med samma låga priser!

Du hittar Citybutikerna på fyra olika platser i Borås, på Knalleland, i centrum, i Brämhult och i Fristad.

Citybutikerna är fyra butiker med samma låga priser och goda utbud. Du hittar Citybutikerna på fyra olika platser i Borås: Knalleland, Centrum, Brämhult och Fristad. Butikerna har naturligtvis samma öppettider (7-23 varje dag, julafton 7-14). Det kan skilja något i sortimentet på grund av butikernas olika storlekar, men så långt det är möjligt är sortimentet detsamma. Varje dag levereras Citybutikernas egenproducerade färska bröd, luncher och konditorivaror till Brämhult, Fristad och Centrum från butiken i Knalleland.

Vår personal finns där för att hjälpa dig i alla lägen och förutom att du som kund kan hitta Borås bästa utbud av matvaror så handlar du dem dessutom till Västsveriges och Borås lägsta priser. Det har såväl PRO:s som Borås Tidnings prisundersökningar visat under åren. City Knalleland har ett eget kök bemannat av professionella kockar, Borås största bageri, konditori, kallskänk, kafeteria, växthus och en hel massa andra sprängfyllda avdelningar.

Välkommen till Citybutikerna!

Citybladet

I Citybladet läser du varje vecka spännande och inspirerande artiklar om bland annat profiler i Borås, veckans medarbetare och får råd och tips.

Läs Citybladet

DR bladet

Här hittar du veckans alla erbjudanden!

Läs här
Cityköket

Veckans lunchmeny

Här hittar du veckans meny med goda lunchrätter från vårt egna kök.

Veckans lunchmeny

Citybutikernas Catering

Hos oss kan du beställa catering för såväl vardag som till fest. Det spelar ingen roll om det är till ett mindre sällskap, till familjen eller ett helt företag. Vår kunniga personal kan tillgodose allas behov!

Beställ din catering

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service.

Lediga Jobb