Om ICA City Centrum

Du är alltid välkommen in till oss på City Centrum. På vår begränsade yta lyckas vi erbjuda en mängd varor med såväl hög kvalitet som lågt pris. Du vet väl om att alla Citybutiker har samma låga priser!

Våra öppettider är lätta att komma ihåg, 7–23 alla årets dagar förutom julafton då vi faktiskt stänger kl 14! Vår filosofi är enkel. På City ska du hitta varor i många olika prislägen. Lite exklusivare varor som kostar något mer, men också varor där priset är otroligt lågt! Och naturligtvis allt däremellan. För visst är det så, ibland vill vi unna oss något extra, vid andra tillfällen räcker det enkla gott och väl. Eller så är det typen av varor som avgör, ibland är vi beredda att lägga lite mer pengar på en vara, ibland lite mindre. Poängen med att handla på City är att det är du som avgör. Och att vi har alla alternativen!

Dessutom kan vi erbjuda färskt bröd varje dag från vårt eget bageri på City Knalleland, dagens färdiga måltider som våra duktiga kockar tillagar varje vardag och vill du ställa till med kalas kan vi också fixa grädd- eller smörgåstårtan.

Välkommen!

Mer om oss!

Citybladet

I Citybladet läser du varje vecka spännande och inspirerande artiklar om bland annat profiler i Borås, veckans medarbetare och får råd och tips.

Läs Citybladet
Cityköket

Veckans lunchmeny

Här hittar du veckans meny med goda lunchrätter från vårt egna kök.

Veckans lunchmeny

Citybutikernas Catering

Hos oss kan du beställa catering för såväl vardag som till fest. Det spelar ingen roll om det är till ett mindre sällskap, till familjen eller ett helt företag. Vår kunniga personal kan tillgodose allas behov!

Beställ din catering

Papricaklubben

Gå med i vår matglada barnklubb och ta del av goda erbjudanden och tips som förenklar vardagen.

Bli medlem

Vad blir det för mat?

Våra godaste recept lagade på veckan erbjudanden och inspiration med säsongens råvaror.

Veckans middagstips

Din mat är i goda händer

Vi vill alltid leverera mat av hög kvalitet, agera miljösmart så ofta vi kan och sätta rätt priser.

Våra kundlöften