Om ICA City Brämhult

Du är alltid välkommen in till oss på City Centrum. På vår begränsade yta lyckas vi erbjuda en mängd varor med såväl hög kvalitet som lågt pris. Du vet väl om att alla Citybutiker har samma låga priser!

I sortimentet har vi fokus på mat, delikatesser, färska grönsaker och nybakat bröd som trängs tillsammans med Citys egentillverkade luncher och konditorivaror. Allt för att du skall kunna handla det du behöver i matväg hos oss. Vi är ett härligt personalgäng i blandade åldrar som alltid gör vårt yttersta för att ge dig som kund bästa tänkbara service. Att möta varje kund med ett leende är en självklarhet på City Brämhult.

Som ett led i vårt servicetänk har vi även post i butik. Allt skött av välutbildad och kunnig personal som vill hjälpa dig att lösa ditt behov. Vår postservice öppettider är följande:
Vardagar 7.00-21.00
Lördag, söndag och helgdagar 7.00-19.00

Naturligtvis har City Brämhult samma låga priser som de övriga Citybutikerna och vi har öppet 7-23 alla dagar, förutom julafton då vi stänger redan vid 14. Välkommen till en butik välfylld med upplevelser.

Välkommen!

Mer om oss

Citybladet

I Citybladet läser du varje vecka spännande och inspirerande artiklar om bland annat profiler i Borås, veckans medarbetare och får råd och tips.

Läs Citybladet
Cityköket

Veckans lunchmeny

Här hittar du veckans meny med goda lunchrätter från vårt egna kök.

Veckans lunchmeny

Smaka på världen

Vårt sortiment på Citybutikerna växer och nu kan du handla fler varor från Balkan, Mellanöstern, Afrika, Polen, Asian och Finland.

Världens mat

Papricaklubben

Gå med i vår matglada barnklubb och ta del av goda erbjudanden och tips som förenklar vardagen.

Bli medlem

Vad blir det för mat?

Våra godaste recept lagade på veckan erbjudanden och inspiration med säsongens råvaror.

Veckans middagstips

Din mat är i goda händer

Vi vill alltid leverera mat av hög kvalitet, agera miljösmart så ofta vi kan och sätta rätt priser.

Våra kundlöften