Ett unikt och brett utbud

Ett unikt och brett utbud

Här i butiken brinner vi för kärleken till mat. Varje dag fyller våra matälskande medarbetare diskarna med delikatesser, säsongens frukt och grönt och andra färskvaror från trakten. Dessutom styckar vi allt själva, erbjuder 100 % svenskt kött och har dessutom ett eget rökeri. Låt dig inspireras av ett sortiment utöver det vanliga. Välkommen in!

Lokalproducerat

För oss klappar hjärtat lite extra för mat från trakten som vi värnar om, och vi strävar ständigt efter att erbjuda dig som kund det bästa. Varje vecka får vi leveranser från våra leverantörer som både odlar och producerar i vårt närområde.

Chark och rökeri

I vår välsorterade chark hittar du 100 % svenskt kött, bra va? Våra erfarna styckmästare styckar, maler och packar alla detaljer i butiken. Och som om det inte vore nog så har vi ett eget rökeri där vi röker allt från sidfläsk till skinka. Här hittar du garanterat något som passar allt från en sprakande festmåltid till en mustig bolognese en regnig tisdag.

Kött och fisk

Här i våra manuella kött- och fiskdiskar hittar du läckra råvaror alla veckans dagar. Vi värnar om våra svenska gårdar och erbjuder därför 100 % kött i sortimentet. I vår fiskdisk finner du en uppsjö av havets läckerheter.

Lagat av oss

Här i vårt kök lagar våra matälskande kallskänkor mängder av vällagade rätter till vardag och fest, som får det att vattnas i munnen. Smörgåstårta, exotisk tallrik och skaldjurstallrik är bara några av alla läckerheter som lagas här. Varje dag serverar vi även dagens lunch, såväl varm som en mängd kylda färska portioner.