Vitlöksrostad blomkål

Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
0
Vitlöksrostad blomkål

Har du inte testat att rosta blomkål är det hög tid! Tillsammans med vitlök och olivolja blir det ett strålande tillbehör till fågel, fisk och kött. Inte minst grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Vitlöksrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1   blomkålshuvud (à ca 700 g)
1   stor vitlöksklyfta (gärna färsk)
3 msk  olja
2 krm  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äpple- och blomkålssallad i yoghurt
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppel- och blomkålssallad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål polonaise
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål med bechamelsås
Betyg 2.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Blomkål med senapsfrön och ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lyxsnittar med hummer och löjrom
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga