2 x frosting

Betyg 2.6 av 5.
584 personer har röstat
3
2 x frosting

Söt och fast frosting till cupcakes, muffins och sockerkaka. Fri från gluten, mjölkprotein och ägg.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

2 x frosting

Ingredienser

till 12 cupcakes vardera

Vaniljfrosting

100 g  mjölkfritt margarin
7 dl  florsocker
2 tsk  vaniljsocker
1/2 dl  sojadryck

Hallonfrosting

1 dl  hallon
100 g  mjölkfritt margarin
7 dl  florsocker
2 tsk  vaniljsocker
3 msk  sojadryck

Gör så här

Vaniljfrosting

Hallonfrosting
Bre gärna på valfri frosting på Vaniljcupcakes med strössel och frosting.

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Tips

Rör ihop med sked för att få en jämn och slät frosting.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
584 personer har röstat

Kommentarer

Dåligt

Anna

2022-06-16

Superbra recept! Godaste frostingen nånsin!

Rebecca

2021-05-07

Min frostig blev bara rinnig hela tiden.

Aida

2020-08-04

Testa liknande recept

Lätt rödsprängda cupcakesögon
Betyg 3.2 av 5.
141 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladcupcakes med hallontopping
Betyg 3.2 av 5.
367 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Nötcupcakes med limekräm och färska fikon
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chocolate cupcakes med chokladägg
Betyg 3.5 av 5.
691 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cupcakes till halloween
Betyg 4.3 av 5.
47 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kanelcupcake med äpplefrosting
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga