2 x frosting
Söt och fast frosting till cupcakes, muffins och sockerkaka. Fri från gluten, mjölkprotein och ägg.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
Ingredienser
till 12 cupcakes vardera
Vaniljfrosting
100 g mjölkfritt margarin
7 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1/2 dl sojadryck
Hallonfrosting
1 dl hallon
100 g mjölkfritt margarin
7 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
3 msk sojadryck
Gör så här
Vaniljfrosting
Hallonfrosting
Bre gärna på valfri frosting på Vaniljcupcakes med strössel och frosting.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Tips
Rör ihop med sked för att få en jämn och slät frosting.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dåligt
Anna
2022-06-16Superbra recept! Godaste frostingen nånsin!
Rebecca
2021-05-07Min frostig blev bara rinnig hela tiden.
Aida
2020-08-04