Gurk- och blomkålssallad

Krispig sallad med gurka och rå blomkål på asiatiskt vis med sesamfrön, risvinäger och lime. Gott till ugnsstekt lax.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi216 KJ / 52 kCal
Fett1 g
Salt1 g
Kolhydrater8 g
Protein2 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
4 stSupergott till teriyakilax, snabbt och enkelt!
Maija
Den här salladen blir fantastisk med rikligt med färsk Koriander och röd chili.
Anna
supergott lätt att göra hade ingen blomkål så jag tog broccoli och morötter och tomater istället så den blev mer matig
Fredrika